Kerstconcerten geannuleerd

Vanwege het snel oplopende aantal Coronabesmettingen heeft het bestuur van Zevenmaal besloten de repetities en concerten voor de rest van 2021 af te gelasten.

Maandagavond 15 november is het bestuur van Zevenmaal bij elkaar gekomen voor een reguliere bestuursvergadering. Het zou vooral gaan over de laatste voorbereidingen voor de geplande kerstconcerten in Oosterhesselen en Hardenberg.
Maar door de explosie aan Coronabesmettingen van de laatste dagen kwam een heel ander onderwerp eerst aan de orde: moeten en kunnen we eigenlijk nog wel gewoon doorgaan met de repetities en andere concertvoorbereidingen?
Na rijp beraad is besloten te stoppen met al de activiteiten. Over de mogelijke risico's die "doorgaan" met zich mee zou brengen kun je van mening verschillen, maar daarnaast gold voor iedereen: "De lol is er gewoon af !!"
Het is ontzettend jammer, het repertoire zat er al goed in, en de praktische voorbereidingen van de concerten waren al gestart! Laten we hopen dat we er volgend jaar weer mee verder kunnen.

Kerstsfeer

Kerstsfeer (Foto Liviu C / Unsplash.com)